Slide
Slide

с. Неофит Рилски, Варна. Над 15 хиляди човека присъстваха на откриването на Историческия парк край Варна. 8-годишната Християна Христова тържествено прерязване на лента най-големия и първи по рода си културно-исторически и развлекателно-образователен парк от този тип в света. Историческият парк ще представя на всеки посетител интерактивно пътуване до 10 000 години назад във времето, през петте епохи на човешката цивилизация.

“Българите сме велики хора и само поради този факт можем да се справим с всички трудности в света. Това е посланието на Исторически парк, което искаме да предадем на всеки един българин, когато посети обекта. Посланието ни към чужденците е да покажем нашия принос в създаване на световната история“, заяви Ивелин Михайлов – изпълнителен директор на Исторически парк АД и един от инициаторите за реализацията на мащабния проект.

Предложение за брак беляза откриването на Историческия парк, бургазлия по уникален начин изненада своята любима (снимки и видео)

„Обявяваме, че Исторически парк няма да посреща посетители в следващите три седмици. Метеорологичните условия през последните няколко седмици забавиха довършителните дейности. Искахме да спазим обявената дата и ангажимент по откриването и това е причината този уикенд парка да е отворен. Очакваме ви отново от 15-ти юли когато ще бъдем готови да посрещаме отново посетители. Ако имате предварително закупени билети или организирани групови посещения можете да се свържете с нас тук или на телефоните посочени в сайта ни за допълнителна информация“, съобщиха от дружеството.

Грандиозно! Хиляди присъстваха и развяха българското знаме на откриването на Историческия парк край Варна (снимки + видео) 

Сподели публикацията