Slide
Slide

Tуроператорът обяви програми до Рим и Флоренция с полети от Варна

София. Лигурия е една от най-интересните области в северната част на Италия, със скалисти склонове, божествени плажове, мек климат и уединени заливчета. Всяка година милиони туристи се отправят към плажовете в района, за да изживеят една наистина незабравима семейна почивка. До скоро тази дестинация беше непозната и по-недостъпна за българския пазар, но интересът към нея нарасна с пускането на дебютната за дестинацията програма на Абакс, съобщи Мартина Найденова – маркетинг мениджър в компанията.

От туроператора са заложили на два периода – пролетен и есенен, с общо 9 дати на отпътуване. Ако сте от нетърпеливите може да се включите още с първата група на 22.04.2022 г. Ранните записвания са до 30 януари. А какво може да очаквате? Директен полет до Бергамо, 7 нощувки в хотел Villa Nicole 3*, закуска и вечеря, трансфери и характерното за Абакс отлично обслужване от опитни екскурзоводи, споделя още Найденова.


Цените са също толкова атрактивни, колкото и самата дестинация и започват от 1 115 лева, а освен всичко изброено са включени и две застраховки, покриващи риска от заразяване с Covid-19.
Ако вече сте били в Лигурия или търсите нещо по на юг, може да разгледате и останалите програми на туроператора.

Хубав старт на 2022 г.: Туристите ни в чужбина си подаряват плаж, сафари, яздене на камили в пустинята и още куп забавления

Една от най-класическите дестинации за Абакс си остава Сицилия – малкото островче на върха на ботуша, което освен чудни плажове, ще Ви омае и с невероятна архитектура. (Виж предложенията ТУК) Полетите са чартърни, цените започват от 989 лева, а хотелите са селектирани, с безкомпромисно качество и обслужване.
Сардиния не остава по-назад с богатата си история, пясъчните си брегове и чистите води. До там лесно се стига с чартър от София и Варна за по-малко от два часа, а избраните хотели по програмата са вече утвърдени на българския пазар с цени от 1309 лева.

Не бива да пропускаме и още две кътчета, идеални за почивка със семейството, а именно Кампания и Пулия.

Дестинации, които освен плажове, предлагат и възможност за посещение на множество забележителности. На място туристите се обслужват от опитни екскурзоводи, а настаняването отново е в хотели без забележка за последните години.

От Абакс са помислили и за тези, които предпочитат да тръгнат от Варна, с обиколните си програми на Рим и Флоренция – две от перлите на страната, градове със забележителности на всяка крачка и спомени, които щ останат за цял живот. Полетите са до Перуджа, а цените започват от 988 лева. Ранните записвания са до 5 февруари.

РИМ – ВЕЧНИЯТ ГРАД – с директен чартърен полет от Варна

РОМАНТИКАТА НА ФЛОРЕНЦИЯ – с директен чартърен полет от Варна

Сподели публикацията