Slide
Slide

Дубай. Настоящето на балнеологията в България ще бъде акцент на българското събитие в рамките на поредната тематична седмица  на „Експо 2020 Дубай“, наречена „Health & Spa“. Бизнес форумът „Health@Wellness“ ще се проведе на 2 февруари в „Тера Павилион“, а всички посетители на българския павилион в първата седмица на месец февруари 2022 г., ще имат възможност да спечелят наградите на участниците в събитието.

Първата СПА почивка за двама е осигурена от курортния комплекс Св. Св. Константин и Елена (на снимката горе) на българското черноморско крайбрежие. Ваучерът включва 4 УЛТРА ALL INCLUSIVE нощувки за ДВАМА в „Astor Garden Hotel“ с безплатен достъп до Aqua зона в Aquahouse Thermal & Beach.

Хотелът се намира на Северното Черноморие, само на метри от плажа. Местоположението съчетава лесен достъп до морската столица Варна и спокойствието на най-стария морски курорт в България. „Astor Garden“ предлага уникални удобства, включително просторна градина, СПА център, ресторанти и отлични бизнес съоръжения. „Aquahouse Thermal & Beach“ се намира до хотела и е идеално място за отдих.

„Експо 2020 Дубай“: Здраве и уелнес седмица в павилиона на България

Aquahouse Thermal & Beach в курорта Св. св. Константин и Елена край Варна

Едноседмична ALL INCLUSIVE СПА почивка за ДВАМА в петзвезден хотел в курорта Албена е следващата изненада за посетителите в българския павилион.

Курортът Албена предлага прекрасни пясъчни плажове, чист въздух от защитената гора на природен резерват Балтата, лечебна кал, минерални води.

Албена

Третата награда е осигурена от “Terra Tour Service“ ЕООД. Тя включва едноседмична ALL INCLUSIVE СПА почивка за ДВАМА в популярния български курорт „Слънчев бряг“ в хотел RIU HELIOS 4* или хотел RIU HELIOS PARADISE 4* през летен сезон 2022.

Локацията, на която са построени хотелите, е известна със свежия си въздух, подходящ за рехабилитация при респираторни и белодробни заболявания. Планинският и морският въздух водят до специфична йонизация на въздушните маси в района. Именно този факт дава възможност за профилактика и лечение на различни заболявания на белите дробове и дихателните пътища.

Едногодишен БЕЗПЛАТЕН абонамент за услугите на Touch Menu е последната награда за един от посетителите на българския павилион в първата седмица на февруари 2022 г.

TouchMenu е уникална дигитална платформа за хотели, която се развива и адаптира към текущото използване и личните предпочитания на клиентите, така че всеки да получи персонализирано и уникално изживяване.

Заповядайте в седмицата на балнеологията в българския павилион, за да участвате в томболата за тези четири награди!

Сподели публикацията