Slide
Slide

Банско. Сезонните карти за лифт в Банско ще са на промоционални цени през ноември, като тази за възрастен ще бъде с 200 лева по-евтина от цените за зимния сезон 2020/2021 г., научи bgtourism.bg.

В момента Банско е в заключителен етап от подготовката си за предстоящия сезон – изключително сериозно и отговорно се отнася местната туристическа индустрия – от мерките за безопасност до предлагането на туристически услуги. Сезонните карти за лифт в зимния ни курортен град, ще се предлагат с отстъпка през ноември, съобщи за bgtourism.bg Иван Обрейков – маркетинг директор на концесионера на ски зона Банско – „Юлен“. 

„Обстановката с коронавируса ни поставя пред ситуацията да не организираме официално откриване. Сезонът миналата година започна на 3 декември с по-малък брой писти. Официалното откриване бе на 14 декември. Към 19 декември т.г. очакваме да работим като в силен сезон, но обстановката е динамична. В момента сме концентирали нашите усилия върху това да осигурим безопасност на нашите гости.

От 1 до 31 ноември правим намаляване на сезонните карти за възрастни е 1300 лв (цената за 2020/2021 г. е 1 500 лева), за студенти и пенсионери до 75 г. – 1 200 лв, деца от 7 до 12 г. – 1 100, деца до 7 г. е 1 лев на ден, остават 20-дневни 900 лв за възрастни, както и фамилните – 3 000 лева за тричленно семейство и 4 000 лева за 4-членно, за пенсионери над 75 г. и инвалиди – картите са 1 лев. Краят на сезона планираме на 11 април 2021 г.“, заяви за bgtourism.bg Иван Обрейков.

Той посочи, че има възможност за онлайн закупуване на сезонните карти. В зимния ни курорт има поставени и два 24-часови автомата за карти, които се намират до Начална станция и до хотел Стражите.

Нова Година в хотел Терма Еко*****

Иван Обрейков

Припомняме Ви, че Българската федерация по ски получи категорично потвърждение от международната федерация (ФИС) за организирането през 2021 година в Банско на стартове за Световната купа по ски (27-28 февруари) и шампионат на планетата за младежи и девойки (1-10 март).

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията