Slide
Slide

София. През септември организираме три турнира на Черно море, като и трите са със специален бонус за дамите, съобщи организаторът на семейната и СПА тенис верига „Уикенд тур“ Ивайло Цанков. Той разкри, че всички тенисистки, които се включат в надпреварите в Кранево, Грийн лайф Созопол и в Санта Марина Созопол, ще бъдат освободени от такса участие. „Целта ни е да насърчим жените да преодолеят страха си от участия в състезания и да играят на точки. Ако намерят достатъчно кураж и се запишат за участие, тенисистките могат да прекарат общо 13 дни по кортовете на морския бряг“, сподели организаторът.


„Therma Village Open II започва на 3 и приключва на 6 септември. Очакваме в Кранево аматьори от цяла България, но най-вече играчи от Варна и региона.

Подробна информация за Therma Village Open II – ТУК

Освен тенис те ще могат да покарат кънки на ледената пързалка в Eco Therma Village и да съберат тен на разкошния морски бряг на комплекса. На 7 септември се местим на Каваци, където започва тенис ваканцията Green Life Open II.

Подробна информация за Green Life Open II – ТУК

Тя включва турнири на сингъл мъже, сингъл жени, двойки мъже, смесени двойки и специален тенис лагер за деца от 4 до 14 години. До 12 септември ще се наслаждаваме на южното Черноморие и ще играем тенис колкото можем. На 24 септември започва есенното издание на Santa Marina Open.

Подробна информация за Santa Marina Open – ТУК

В рамките на три дни ще излъчем шампионите в любимата на приятелите на тениса дестинация“, заяви Цанков.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegram,  LinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията