Slide
Slide

Близо 10 000 души почиват в комплекса

Албена. Курортът „Албена“ се подготвя за своя 52-ри рожден ден на 24-ти август – вторник. Празникът ще бъде отбелязан с концерт на Виктория, която тази година представи страната ни на Евровизия с песента „Growing Up Is Getting Old“ и зае престижното 11 място.

В ресторантите на хотелите менюто ще бъде празнично. Точно в 21 часа всички гости на курорта, както и външни посетители, ще имат възможност да се насладят на прекрасните изпълнения на Виктория, която ще излезе на сцената до административната сграда и хотел „Добруджа“. В момента в курорта почиват 9 800 туристи, съобщиха от комплекса за Bgtourism.bg.

Точно в 09:00 часа – на 24 август, сутринта ще бъде дадено и началото на продажбите за 2022 година с отстъпки до 25%. От ваканционното селище посочват, че най-атрактивните цени за резервации в Албена до края на сезон 2021 започват от 14 септември.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegram,  LinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията