Петзвездните хотели в Терма вилидж работят целогодишно и предлагат чудесни условия за СПА и балнео почивка
Slide
Slide

Кранево. Есенните и зимните предложения за почивка започнаха да излизат в интернет пространството. Едно от тях се отличава, тъй като гостите ще получат три невероятни бонуса. Първият е, че купуват три нощувки със закуски, а получават 4. Вторият подарък е избор от СПА процедури, а третият – всички, които са настанени на 15 октомври, ще се насладят на прекрасните изпълнения на Миро.

Певецът ще бъде гост на ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево, което през тази година отбелязва 5 години от основаването си, а на всяко 15-о число на месеца гостува популярен изпълнител. През септември това ще бъде Влади Ампов – Графа, а през октомври – Миро. Пакетната цена от неделя до четвъртък е 357 лева, като доплащането за петък и събота и само по 40 лева на ден.

Цената е за двама души, настанени в двойна стая с изглед парк.

Запазете датата 15 септември с Влади Ампов – Графа, страхотно забавление на уникалната Ледена пързалка „Black Sea Ice Arena“ – Кранево и релаксиращите басейни с топла минерална вода – в комплекс Therma Village, Kranevo!
Само в Терма вилидж може да се пързаляте с кънки на метри от морето, да релаксирате в басейни с лековита вода и да се потопите в приказен дизайн на мечти и еко свят!

По време на своя 4-дневен престой всеки гост еднократно ще получи подарък по избор: частична процедура с луга, частична кална апликация, пресотерапия, магнит, душ Виши или солна стая. Още за специални пакет на „Терма вилидж“, който ще бъде от 1 октомври до 19 декември ще научите тук.

Сподели публикацията