Slide
Slide

София. Работна среща за обсъждане на предприетите от правителството мерки за подкрепа на туристическия сектор ще се проведе на 25 юни, от 10 часа, в Министерски съвет.

Министърът на туризма Стела Балтова ще представи мерките по администрираните държавни помощи от туристическото ведомство. Вицепремиреът и министър на труда и социалната политика Гълъб Донев ще запознае присъстващите с мерките на социалното министерство, а Кирил Петков – министър на икономиката ще представи мерките на неговата администрация.

Финансовият министър Асен Василев също се присъства в работната среща и ще запознае участниците с финансовите инструменти за подпомагане на бизнеса.
Покани за участие са изпратени до БХРА, Национален борд по туризъм, Български съюз по балнеология и СПА туризъм, Българска асоциация на туристическите агенции, Асоциация на българските туроператори и туристически агенти, Сдружение на заведенията в България, Българска асоциация на заведенията, Сдружение „Туризъм“ и Обединение Бъдеще за туризма.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията