Футболистите на "Пирин" си измерват температурата във фоайето на хотела в "Терма вилидж"
Slide
Slide

Кранево. Футболният тим на „Пирин“ (Благоевград) отседна в петзвездния хотeл „Терма Еко“ в затворения ваканционен комплекс „Терма вилидж“ в Кранево. Отборът от Югозападна България е на 10-дневен подготвителен лагер. С това той даде пример на българските туристи и професионални отбори – да изберат страната си за своята почивка или лагер. „Пирин“ е поредният професионален тим, който отсяда в хотела – досега това направиха многократно ЦСКА-София, Берое, Арда, Динамо Москва и други отбори. Проверка на екипа на bgtourism.bg установи на място, че във фоайето има устройство, което постоянно измерва температурата на всички служители, гости и спортисти. Поставени са дезинфектанти, постоянно се почиства, следи се за дистанция, носят се маски – взети са абсолютно всички мерки за безопасен престой в хотела, който е в непосредствена близост до морето с прекрасен широк плаж с фин пясък. Чадърите на плажа са на цели 8 метра дистанция един от друг.

Плажът в Кранево оглави класация в Румъния

Ето какво сподели за bgtourism.bg Йордан Грозданов – пресаташе на „Пирин“ (Благоевград) и дългогодишен футболен коментатор, познат ни от Евроспорт:

„Малко нестандартно е български отбор да избере подготовка на морето и още повече от Благоевград, но по този начин намираме възможност отборът да се откъсне от злободневието и да направим нещо като тиймбилдинг – да съчетаем подготовка със здравата работа на терена с приятелския дух, който трябва да витае в тима, за да може да се достигне до успешни развръзки и изпълнение на целта, която ръководството е поставило пред отбора, а именно – завръщане в групата на майсторите. При всички положения този експеримент се оказва успешен, поне засега. Намираме много добри условия, както в хотела, така и на тренировъчните терени. Имаме съперници за контролите в

Футболистите на „Пирин“ получават всички условия за провеждане на професионална подготовка

лицето на „Добруджа 1919“ и „Черноморец“ – Бургас. Самият морски бряг създава една приятелска обстановка за рекреация за момчетата след тежките тренировки. Ползваме всички удобства – сауна, басейн, фитнес и др. Наслаждаваме се на един много добър престой, дано и времето да бъде с нас по време на спаринг срещите. Доволни сме от избора да отседнем по Българското Черноморие и в частност „Терма вилидж“. Чувстваме се безопасно тук – спазват се всички предписания, които министерството на здравеопазването обяви. Има за измерване на температурата, навсякъде има дезинфектанти, редовно се почиства навсякъде, домакините правят всичко необходимо, за да се чувстваме у дома си и в безопасност. Това е много важно, тъй като в последните дни излязоха информации за завишаване на броя на заразените в България. Тук са взети всички мерки за предпазване от този вирус“.

Цени и условия за настаняване на спортни групи в комплекс Therma Village

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията