Плажът на ваканционно селище "Терма вилидж" в Кранево
Slide
Slide

Кранево. Плажът в Кранево оглави класация на румънската търсачка за хотели Alo Hotels, която подреди петте най-малко известни дестинации с красиви и спокойни плажове в България. Когато става дума за почивка на море, туристите попадат в две категории, в зависимост от техните предпочитания. От една страна има такива, които обичат оживени курорти, а от друга страна са туристите, които предпочитат по-интимна атмосфера. В тази връзка авторите в сайта са създали тази класация, за да препоръчат на своите читатели спокойни и безопасни плажове със запазена растителност, фин пясък и плитко море. Плажове, които румънците трябва да видят поне веднъж през живота си.

1. Кранево – Мечта на брега, само на 70 км от Румъния

Тишина и пясък, докъдето очите могат да гледат .
Дестинация Кранево със 100 м широк плаж и 6 км дължина. Селището има мечтан плаж, само на 70 км от Румъния.
Плажът Кранево е един от най-тихите, най-чистите и красиви на българското крайбрежие. Това място е живописно и красиво – очарова всички, които го видят поне веднъж.

2. Созопол – Oчарователният град на Черно море

Място, търсено от туристите заради своята романтична атмосфера, исторически реликви и плажове. Оценява се както заради естествената обстановка, така и заради архитектурата на стария град. Градът се намира на 35 км южно от Бургас.

3. Приморско – Перфектната комбинация от гора, широк плаж и екзотична растителност

Много удобно географско положение – брегове, с много фин и чист пясък, както и чистото и синьо море. Това прави Приморско едно от заветните места за все повече туристи.

4. Лозенец – Природа, пясък, залез и изгрев. Тишина!

Курортът се намира на 65 км южно от Бургас.
В този малък и живописен курорт с дълъг и красив плаж, ще намерите прекрасна природа и неповторима атмосфера. Предлага тиха атмосфера за дълги летни ваканции.

5. Царево – Усамотени заливи, най-финия пясък и … костенурки

В южната част на България е защитената зона Силистар, една от най-добре запазените екосистеми от много стари гори и богата фауна.
Плажовете на Велека и Силистар са разположени в заливи, които ви канят да плувате и да лежите на слънце с хубава книга и студена напитка.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията