Slide
Slide

Варна. Представители на професионалните екскурзоводски организации в България направиха онлайн презентации днес на една от най-представителните професионални интернет площадки в Русия – порталът на Асоциацията на туроператорите в Русия /АТОР/. Това стана по покана на Националното туристическо представителство в Руската федерация.

Асоциацията на туроператорите на Русия е дългогодишен партньор на Министерството на туризма, а Националното туристическо представителство е неин асоцииран член. Уебинарът на тема „УЗНАЙ БОЛЬШЕ О БОЛГАРИИ – СТРАНЕ ЗДОРОВЬЯ И ПОЗИТИВА“

привлече вниманието на 126 участници – журналисти и туроператори от Русия.

Водещ на уебинара беше Катя Жекова – аташе по туризма, първи секретар на посолството на Република България в Москва. След уебинара, видеозаписът остава достъпен на портала на АТОР (тук) за всеки, който има интерес към темата.

Екскурзоводите от Съюза на екскурзоводите в България, Асоциация на екскурзоводите в България, Югоизточния съюз на екскурзоводите ‘‘Ваня Райкова‘‘ – Бургас презентираха България на руски език посредством онлайн презентации, видео записи.

Те представиха интересни маршрути, обекти, сити-турове, с които показаха на професионалистите – туроператорите, журналистите и на заинтересованите бъдещи гости, как България и Черноморието са готови да посрещнат руските туристи през 2021 г. Екскурзоводите акцентира и върху разнообразните възможности за интересно, познавателно и активно прекарване на свободното време на руските гости в България.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията