Slide
Slide

Bgtourism.bg следи с интерес развитието на платформата за къщи за гости athomebg.eu, която вече е с нова версия и има нови предизвикателства на туристическия пазар. На 22 април – Деня на земята, athomebg.eu отпразнува първия си рожден ден и само да припомним, че през 2022 г. спечели приза „сайт на публиката“ в категория онлайн услуги в конкурса „Сайт на годината“.

За всички новости в платформата за къщи за гости ни разказва Александър Димитров, управител и мениджър на athomebg.eu.

Александър Димитров

„Athomebg.eu вече е на пазара с нова версия, която е изключително лесна и бърза за управление както от домакини, така и от потребители. По този начин ние подобряваме качеството и надграждаме услугите, които презентираме. На домакините предлагаме нови три абонаментни плана, изготвени на база маркетингов микс, разработен от екипа ни. Работим без комисиона, защото практиката ни убеди, че това е по-добрият вариант. Предвид засиления интерес на голяма част от клиентите ни да опитат вкусни гозби и специалитети от всички краища на страната, в athomebg.eu разкрихме нов сектор „Ресторанти“, който предлага избор на ресторанти, меню и контакти за резервации и повече информация. За улеснение на клиентите имаме още един нов сектор „Преживявания“, където ще се предлагат всякакви екстремни и емоционални преживявания: рафтинг, офроуд, алпинизъм, гмуркане, разходки с лодки и яхти, покоряване на пешеходни маршрути и т. н.“, обяснява Александър. Двата нови сектора тепърва набират скорост, допълва той.

„Резервациите ни за 2023 година плавно се увеличават, като акцентът сега са летните месеци. Прави впечатление, че нашите клиенти търсят къщи за гости не само край морето, но и в планините и горските райони, като единственото им изискване освен битови удобства, да има басейн или джакузи. Смея да твърдя, че вече сме изградили много добра комуникация с клиентите. Много от тях търсят съветите ни за подходящи локации за тиймбилдинг, момински партита, определен тип ваканция, допитват се за бъдещи почивки, коментираме местата, които задължително трябва да посетят в близост до къщата за гости, която са избрали. Вече направихме немалко момински партита, рождени дни.

От друга страна, в athomebg.eu изградихме и продължаваме да изграждаме общност от собственици на къщи за гости, с които сме не само партньори, но и приятели. Собствениците на къщи за гости се убедиха, че ние сме коректни и не само работим заедно, но им помагаме и за всичко останало. Това е страхотно за нас, защото те ни препоръчват и с нас се свързват нови собственици на къщи за гости.

Като обобщение бих искал да кажа, обратната връзка за нас е най-ценната. Клиентите ни се убедиха, че ние държим наистина на българското и им предлагаме на макс да изживеят България, а собствениците ни вярват, че правим най-доброто за тях и че athomebg.eu е техният сайт за къщи за гости“, казва Александър Димитров.

Сподели публикацията