Хисаря/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide
Slide
Slide

Хисаря. В Хисаря е активен нов общински туристически портал  – gotohisarya.com, който е разработен от Общината, за да подпомогне развитието на туристическия бранш в Хисаря. Информационният сайт показва потенциала на туристическата дестинация –  на едно място са презентирани всички интересни места, които си заслужава да бъдат посетени и всичко, което всеки гост трябва да направи, за да бъде престоят му запомнящ се.

За улеснение на туристите е дадена подробна информация за всички места за настаняване и заведения за хранене и развлечения. Специално внимание е отделено и на свойствата на минералната вода, както и на туристическите маршрути.

Любителите на ярки впечатления могат да следят календара на събитията, за да плануват своя престой навреме. Чрез интерактивната карта всеки посетител може сам да избере маршрут до конкретен обект. Дестинацията е изпълнена с разнообразни обекти, любопитна информация и ще има още много интересни материали, които предстои да бъдат попълнени.

Сайтът може да бъде ползван безплатно както от туристи, така и от собственици на хотели, ресторанти и заведения, местни производители, обясни кметът на общината инж. Пенка Ганева. Поставила съм си амбициозната задача gotohisarya.com да се превърне в началната точка на всяко пътуване до Хисаря и района, каза още кметът. Тепърва предстои да се допълва с още интересна информация и факти.

Направете първата стъпка като разгледате сайта, където е публикувана програмата за Празниците на Хисаря, които предстоят през месец юни.

Сподели публикацията