Slide
Slide

Варна. Бъдещето на туризма по Черноморието – това е една от темите на събитието „Среща на бизнеса във Варна и региона“ на „Капитал Градове“ – платформа за дискусии за развитие на местните икономики и на важните градски центрове на България. Тя се състои от поредица специални регионални издания и дискусии с бизнеса и местната власт.

Предстоящата дискусия ще се проведе на 27 май от 09:45 ч. в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, Златни пясъци, а участници в панела за туризма са: д-р Франк Кванте, главен изпълнителен директор на “Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт”, Маргита Тодорова – зам.-председател на Съвета на директорите на „Албена“ АД и директор „Експлоатация, маркетинг и продажби“ в дружеството, Илин Димитров – председател на Комисията по туризъм към НС. 

Другите две теми на събитието този петък са: „Устойчивите бизнеси или как се развиват зелените тенденции“ и “ край морето: кораби, риболов и изобщо Черно море като ресурс“.

Събитието ще се излъчва на живо в Youtube канала на „Капитал“, на страницата ни Capital Live, както и на Facebook страницата на „Капитал“.

Сподели публикацията