Slide
Slide

Велинград. Пет дни разнообразни и интересни детски забавления очакват малките и пораснали деца, както и техните родители в Макси Парк Хотел & Спа по време на априлската ваканция. Хотелът във Велинград е любим на туристите заради своите изключителни СПА възможности, но този път двойна доза смях и незабравими емоции те ще получат от бате Енчо, който е подготвил много забавни игри, викторини, състезания, танци, представления и тематични партита.

Популярният и любим водещ ще организира вълнуваща

разнообразна програма от 3 до 7 април,

която ще зареди семействата с незабравими и щастливи спомени. Бате Енчо ще запознае малчуганите с български традиционни игри „от едно време“, ще организира диско парти, което ще включва мини диско, латино, поп, зумба, афро и др.

Пиратско шоу ще грабне вниманието на малчуганите и ще ги отведе на вълнуваща „разходка“ из островите по океаните в търсене на съкровище и с екзотичи танци. Игри с детски саби, бич и стрелба очакват приключенците.

Бате Енчо е подготвил и Японско шоу с Асоби Японски игри „Кендама“, „Нанкин тамасударе“, “ Катана“; японска музика и песни, които ще потопят участниците в азиатската култура с много настроение.

И докато най-малките туристи се забавляват на воля в прекрасния хотел, но техните родители могат да се отдадат на СПА удоволствията. Пакетните цени включват закуски или закуски и вечери, вътрешен минерален басейн, басейн със соли от Мъртво море и басейн „Водни ефекти“, външен минерален басейн и джакузи, 3 минерални топила, финландска сауна, руска сауна, кедрова сауна, парна баня, тепидариум, солна стая, солна сауна, зала за релакс, фитнес, екопътека и др.

Офертата е валидна за настаняване в периода 01.04 – 10.04.2022 г.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА И ПОДАРЕТЕ НА СВОЕТО СЕМЕЙСТВО ЩАСТЛИВА ВАКАНЦИЯ!

За информация и резервации:
0878 21 8888

Сподели публикацията