Снимки Bgtourism.bg
Slide
Slide

Любляна. България e сред държавите, които участват в изложението за конгресен туризъм Conventa, което се провежда в Любляна (21-23 януари). 12-то издание на събитието се организира от Панаирната палата в Любляна, Словенската туристическа организация, Конгресен център „Цанкарйев дом”, Общинско предприятие „Туризъм”-Любляна и други.


Със свои щандове на регионалната борса се представят Българско конгресно бюро, както и хотелите София Хотел Балкан, Маринела, Рамада София, Интернационал Златни пясъци и др. В „Конвента” 2020 участват над 120 изложители от почти 20 страни от Югоизточна и Западна Европа и Близкия изток.

Ангелкова откри българския щанд на 40-ото международно изложение FITUR в Мадрид

Hotel Experts BG ще бъде ексклузивен партньор в областта на MiCE за територията на България и Северна Македония на Toleranca Marketing – компанията, която организира Conventa, участва в създаването на конгресното бюро на Черна гора и други големи събития в туристическия бранш.

Собственикът на Hotel Experts BG Ивайло Кожухаров с генералния директор на Толеранца Маркетинг Горазд Чад

Ежегодното изложение с фокус върху ЮИЕ е насочено предимно към представители на т.нар. събитийна индустрия и туристическия бранш. Представителите на българските хотели популяризират пред потенциалните си партньори възможностите за организирането на конгреси, семинари и бизнес събития у нас. В рамките на специализираната борса се връчва и наградата „Конгресна звезда” /„Meetings Star Award”/.

Община Варна участва в туристическо изложение в Щутгарт

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията