Slide
Slide
София. Шестото издание на най-голямата конференция за инвестиции, управление и маркетинг на хотели у нас – Хотелски форум 2021, ще се проведе на 12 октомври в Гранд Хотел Милениум София.
Сред темите на тазгодишното събитие са:
* Демографска криза, последствия от пандемията или просто ръст в цената на „ресурса“: кои са причините за недостига на кадри в хотелите и как той може да бъде преодолян?
* Дигитален маркетинг и брандинг: какви са предизвикателствата, кои са по-важните тенденции?
* Лято 2021: кои уроци от този сезон ще ни помогнат при планирането следващия?
* Тенденции в пътуванията 2021/2022: какво ще е влиянието върху българския пазар?
* Спа и уелнес хотелите: има ли все още потенциал за нови проекти?
* Зима 2021/2022: какви са тенденциите и очакванията в зимните курорти при подготовката за новия сезон?
* Събития и събитиен туризъм между вълните на пандемията: какво да очакваме през 2022?

Тук може да се запознаете с всички теми от програмата

Сред лекторите ще бъдат: > Хесус Кабайеро – изпълнителен директор на Летище София; Франк Кванте – изпълнителен директор на Fraport Bulgaria (оператор на летищата Варна и Бургас); Жулиета Серафимова – генерален мениджър на Гранд Хотел Милениум София; Венцислав Танчев – управител на Сънтурс – представител на alltours (Германия) и съсобственик на Wave Resort (Поморие); Даяна Каназирева – директор „Проектно развитие“ в OKOL Lake Park; Генадий Воробьов – съосновател и управител на Netpeak Bulgaria; Златко Златич – генерален мениджър „Продажби“ за България, Румъния и Молдова на Lufthansa Group; Веселин Данев – управляващ партньор на Libena Resorts; Мариян Беляков – изпълнителен директор на Пампорово АД; Вангел Иванов – изпълнителен директор на верига хотели Лион; Ивелина Гацева – изпълнителен директор на Феста Хотели и др.

Лектори

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията