Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

София. Обща работна група между експерти на Министерството на туризма и туристическия бизнес ще разработи правна рамка за регулиране на обединението на сдруженията в сектор туризъм и създаването на единна браншова организация, съобщиха от Министерството на туризма.

В изпълнение на приоритетите, залегнали в програмата на Министерство на туризма и на основание Закона за туризма, обявяваме началото на записване на членове на работната група.

Дрийм Холидейс“ информира Министерството на туризма за фалита си, ведомството е сезирало КЗП и АДФИ за действията на туроператора

Критерият, на който трябва да отговарят сдруженията, които заявяват участие в работната група, е наличие на 50 или повече членове на сдружението към момента на записване в работната група или регистрация в Националния туристически регистър за период по-дълъг от 5 години.

Сдруженията, които желаят да се включат в работата на Работната група, следва да излъчат представител и резервен член до 17:30 часа на 26.08.2022 г. (петък), на електронен адрес: S.Stoykov@tourism.government.bg.

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA