Slide
Slide

Пиещани. България получи две големи и престижни отличия в осмото издание на годишните награди на Европейската СПА Асоциация.

Церемонията се проведе в словашкия град Пиещани, който тази година домакинства на 26-ия конгрес на ЕСПА.

Сийка Кацарова (вдясно) – вицепрезидент на ЕСПА и председател на БУБСПА

Сред отличниците на Европа е българският хотел. Hot Springs Medical & Spa Hotel с. Баня, който получи поредното си голямо признание.

Данаил Иванов (вдясно) – мениджър на Хот Спрингс Медикъл и СПА хотел, лично бе удостоен с красивата и емблематична статуетка

Този път международната награда бе в категорията „Иновативен СПА хотел“.

Д-р Татяна Ангелова – един от най-големите и утвърдени специалисти в областта на здравния туризъм в България, бе удостоена със специалната награда на журито в категорията „Иновативна здравословна СПА програма“, която бе въведена в 5-звездния Медикъл СПА хотел „Стримон Гардън“ в Кюстендил.

Glamping Village – Terme Tuhelj е носител на голямата награда за иновативна СПА дестинация за 2022 г.

Глемпингът в балнеологичен курортен център Терме Тухел се намира в Хърватия и се радва на голям интерес сред местните жители и гостите на страната.

По време на бляскавата гала-вечер домакините с гордост отбелязаха, че носителите на наградите се отличават със своите иновативни и качествени продукти. В общо 8 категории бяха връчени награди, като със специалните и красиви стъклени статуетки във формата на капка вода си тръгнаха и представителите на още 6 държави – Словения, Франция, Чехия, Румъния, Исландия и Белгия.

Сподели публикацията