Slide
Slide

Равадиново. Това, което човешкото око не можа да види, беше заснето от обектива на легендарен българин, съобщават от Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново.
Само няколко дни след завръщането на България на световната олимпийска сцена и в разгара на туристическия сезон, символът на обновлението и възкресението, на прераждането, живота в небесния рай и на изключителните хора блесна над кулите на българската атракция.

Случайно или не, това явление беше заснето от Александър Томов по време на неговото гостуване в замъка и шампионската му среща с друг негов съратник – световнияг вицешампион Георги Тумпалов.

Александър Томов е борец в стил класическа борба, един от най-титулуваните български спортисти, носител на три олимпийски медала, петкратен световен шампион, петкратен европейски шампион, световен студентски шампион, двукратен европейски вицешампион.
Припомняме на своите читатели, че преди няколко години бяла лястовица в замъка привлече вниманието на стотици българи точно на същата дата.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegram,  LinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията