Slide
Slide

София. „Българският здравен туризъм 2020-2030. Дестинация за здравен туризъм в четири сезона“ – това е мотото на Шестия годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, който ще се състои на 27 септември 2019 г. в хотел „Интерконтинентал“ в София. Форумът се осъществява под патронажа на Министъра на туризма и в партньорство със Столична Община и Европейската СПА Асоциация.

В програмата на VI-ия годишен конгрес на Съюза са включени актуални теми свързани с позиционирането на България на европейския здравноосигурителен пазар и правилното маркетингово позициониране и налагане на България като дестинация за здравен туризъм в четири сезона.

Нов живот! Две села във видинско стават СПА курорти, свойствата на водата се равнява на извора в Карлови Вари

Водещи професионалисти от Европа и България са потвърдили участието си като лектори. Конгресът се определя като най-важното събитие в Медикъл/СПА и СПА сектора в България за шеста поредна година.

Церемонията за връчване на наградите на Български съюз по балнеология и СПА туризъм ще се състои по време на Шестия годишен конгрес на Българския Съюз по балнеология и СПА туризъм. В осем категории ще бъдат връчени престижните годишни отличия. Крайният срок за регистрация на наградите е 10 септември, а условията може да намерите ТУК.

Домакин на събитието тази година е Столична община, защото историята на нашата столица още от древна Сердика е свързана с минералните води. Неслучайно император Константин е изградил най-величествените сгради свързани с минералната вода. Той е наричал Сердика – „моят Рим“.

300 българи вече имат карти за здравна превенция

Шестият годишен конгрес на БСБСПА ще бъде официално открит от министъра на туризма на Република България Николина Ангелкова и президентът на Европейската СПА Асоциация – Тиери Дюбоа.

Сподели публикацията