Буря от клубни ритми и пяна парти в Екшън Аквапарк през лято 2023
Буря от клубни ритми и пяна парти в Екшън Аквапарк през лято 2023
Slide
Slide
Slide
Slide

Слънчев бряг. Лятото е в разгара си, а Екшън Аквапарк в Слънчев бряг подготвя поредица от невероятни събития, които ще запалят още повече ваканционното настроение на гостите.

Началото на парти сезона ще бъде поставено този петък (23.06) в компанията на DJ Burlak с едно запомнящо се пяна парти за всички гости на аквапарка.

Тази година аквапаркът обещава силно запомнящи се пяна партита, които ще се провеждат под името Bubble Fridays . Програмата ще започва точно в 11ч всеки петък в разгара на летния сезон и няма да има допълнителен вход за събитията.

Това лято на парти сцената в Екшън Аквапарк ще гостуват добре познати имена от клубната сцена у нас, както и талантливи родни изпълнители, които са завладели сърцата на публиката не само в България, но и в цял свят. Очаквайте горещи сетове, завладяващи ритми и незабравими музикални изживявания.

Програмата за всички събития от поредицата Bubble Fridays ще бъде налична в социалните мрежи на Екшън Аквапарк, където ще можете да намерите подробна информация за датите, изпълнителите и специалните събития.

Танците и доброто настроение около басейните са гарантирани, а за да разбирате първи какво още е приготвил любимият ви аквапарк, следете техните страници в социалните мрежи. Време е да се потопите в летни емоции и парти настроение в Екшън Аквапарк.

От Екшън Аквапарк припомнят също, че техните гости могат се възползват и от промоционални цени на онлайн билетите, а код ACTION5 осигурява и допълнителни 5% отстъпка от цената през целия сезон.

Сподели публикацията