Слънчев бряг. Най-големият ни курорт Слънчев бряг има нов рекламен клип за предстоящия туристически сезон, който е изработен от Съюза на собствениците в комплекса.

Клипът е качен на официалния туристически портал на Министерството на туризма, в Youtube и ще бъде включен във всички възможни маркетингови активности и рекламни кампании в България и в чужбина, както и в социалните мрежи. От Управителния съвет на Съюза на собствениците в Слънчев бряг споделят пред Bgtourism.bg, че в партньорство с Министерството на туризма рекламното видео ще бъде разпространявано на целевите пазари – Гърция, Сърбия, Северна Македония, Румъния, Турция, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Русия, Украйна, Молдова, Дания, Норвегия, Финландия, Швеция, Израел, Германия и т.н.

„Кризата, която породи пандемията от Ковид 19 засегна особено много големите Черноморски комплекси в нашата страна. Слънчев бряг е най-големият ни Черноморски курорт и е емблема на летния ни туризъм. Ето защо, ние считаме, че Слънчев бряг следва да заеме много съществена част от рекламната кампания през настоящия период“, заявиха от Съюза на собствениците в комплекса.

„В процес сме на реализиране и на още един рекламен клип на комплекса – в два варианта – на български и английски език, който също ще бъде предназначен и за български и за чуждестранни туристи. Той се изработва съвместно с продуцентската компания „Междинна станция“, която продуцира и излъчва филма „Съни бийч“ по БТВ.

Надяваме се тази чудесна инициатива да помогне на всички в туристическия бизнес, особено в тази изключително трудна ситуация. Рекламата на България е особено важна в този момент“, добавиха още организаторите на видео клипа.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!