Slide
Slide

София. Спортна организация  „We Love Aerobics (Ние обичаме аеробиката) със съдействието на образователен център „Фитнес Училище ProSkills организира спортно развлекателно събитие в Южен парк.

Събитието няма състезателен характер и има за цел да популяризира активния и здравословен начин на живот на градския човек и да насърчи хората към повече движение и спорт. Инициативата  е насочена към развитие на социалните умения на хората чрез спортни активности, поднесени по забавен и достъпен начин.

Събитието включва и спортно развлекателни игри за малки и големи, както и аеробни тренировки, презентирани от популярни фитнес инструктори на специално изградено съоръжение(сцена).

Ще ви срещнем с нашите презентъри, гости на фестивала ни, които ще представям тренировки, като Зумба, Пилатес, ДенсЕкстрийм, КомбатЕкстрийм,  Аероденс, Табата това са една част от тренировките, които ще може да вземете участие.

Предстоящият спортен форум е насочен към жителите и гостите на София и ще предложи широка гама спортни занимания под ръководството на професионални треньори и инструктори.  

Събитието ще се проведе в рамките на един ден в Южен Парк – 23  юли /събота/.  В часовия трафик от 10:00 часа до 18:00 часа. Програмата ще бъде съобразена с всички изисквания на Столична Община за провеждането на едно безопасно спортно събитие, на основание нормативни изисквания и установени мерки.

Генералн спонсор на събитието e глобална консултантска фирма Protiviti

Следете страницата на събитието, както и самото събитие, за да не пропускате малките неща, с които ще ви радваме и създаваме настроение.

Сподели публикацията