София. Тази вечер Гранд хотел Милениум получи специалната награда в престижния конкурс Сграда на годината 2020. Грандиозният обект получи признанието в категория “Хотели и ваканционни комплекси”.

“Тази награда е признание за целия екип на НИКМИ, за това, че не се отказаха и осъществиха мечтата на един мъдър и добър човек с детска душа, когото днес изпратихме в по-добрия свят. Този знаков проект ще остане и след всички нас…”, заяви генералният мениджър на Гранд хотел Милениум Жулиета Серафимова.

Връчихме годишните си награди за туризъм, най-добрите получиха своите отличия лично

Церемонията на Национален Конкурс „Сграда на годината 2020 г.“ се проведе в Софийска опера и балет при засилени мерки за безопасност и спрямо всички заложени в заповедта на Министерство на здравеопазването ограничения и изисквания.

Учреден през 2002 година, Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-популярното и престижно събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България.

Целта на Конкурса е да отличава най-добрите постижения при реализация на съвременни сградни проекти през съответната година в България, както и свързаните с реализацията им инвеститор, архитект и строител.

Национален конкурс “Сграда на годината” се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп  под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Събитието се осъществява  с подкрепата на  индустрията и браншовите организации в областта на инвестициите, проектирането и строителството в България – УАСГ, КСБ, КАБ, КИИП, БААИК. Медиен партньор на събитието е Българска Национална Телевизия.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA