Slide
Slide

с. Неофит Рилски, Варна. Нови цени за посещения и услуги въвежда Исторически Парк от 15 май, съобщиха от туристическата забележителност пред Bgtourism.bg. Туристическата забележителност дава възможност на всички, които планират през годината да посетят Исторически парк, да направят ранно резервиране на настоящите цени и по този начин да избегнат увеличението.

Френски пикник в България под цъфнали череши, ето кога и къде

При авансово заплащане на услугите до края на месец април тази година, гостите на Исторически Парк ще имат възможността да планират и организират тиймбилдинги, рожденни дни, лични празници, индивидуалн, групови и семейни посещения на цени от предходния сезон.

Актуалните цени са обявени на уеб страницата на Исторически Паркwww.ipark.bg, а новите цени  ще бъдат обявени след тази дата.

Привлекателният и атрактивен Исторически Парк  ще  предложи  през  новия  туристически  сезон на 2022 година изобилие от незабравими моменти, богата културно-образователна и развлекателна програма, както и многообразие от събития.

Туристическият атракцион ще бъде домакин на международни фестивали и турнири през лятото на 2022 година, привличащи публика не само от всички краища на страната, но и участници и зрители от чужбина.

Миналото ще стане достъпно, благодарение на отношението към детайла и приятните атракции като стрелба с лък, ритуално пиене на вино от изящни ритони и фиали, снимки с традиционни за епохите облекла, снимки с хищни птици, конна езда, разходка с лодка и тематичен детски кът.

Сподели публикацията