Uva Nestum Wine & Spa – тенис, СПА, урок по рисуване с вино и още много забавления (снимки)
Uva Nestum Wine & Spa – тенис, СПА, урок по рисуване с вино и още много забавления (снимки)
Slide
Slide
Slide
Slide

Гоце Делчев. За пета поредна година Uva Nestum Open I – част от веригата турнири Weekend Tour, посрещна любителите на тениса в България и техните семейства. Много тенис на високо ниво, релакс и интересни занимания за участниците и придружителите предложиха организиторите и домакините на своите гости, независимо от априлското капризно време.

Вторият тенис уикенд от календара със серията от турнири през 2022 г. привлече 59 възрастни и 23 деца – от София, Шумен, Пловдив, от цяла България. Bgtourism.bg е медиен партньор на инициативата за поредна година.

“Бяхме страхотна група стари и нови приятели, които с удоволствие и вълнение застанаха един срещу друг на кортовете, но един до друг през останалото време заедно. Тъй като проучихме неблагоприятните прогнози, решихме да не оставяме времето да ни провали тенис турнира. И започнахме срещите още в петък следобед. Успяхме да проведем всички квалификации на двойки мъже и смесени двойки, а финалите оставихме за слънчевата събота”, разказа организаторът Ивайло Цанков.

Той сподели, че домакините от Uva Nestum Wine & Spa са организирали и дегустация на вино от собствените си изби. “Някои от състезателите останаха на корта. Но техните половинки с удоволствие заеха местата си в това гурме преживяване и се насладиха на впечатляващи вкусове и аромати”, разкри Цанков.

Състезателите участваха в оспорвани битки, а семействата им следиха с вълнение обратите в игрите, като не спираха да подкрепят своите играчи. Особено оспорван беше финалът за мъже. Преди да вземе купата, Атанас Гаджев беше на път да загуби играта, но успя да я обърне в последния момент и в крайна сметка да отнесе трофея в дома си. Победител в Uva Nestum Open I 2022 при жените стана Мариана Динкова, при смесени двойки – Динкова/Недялков, а при двойките мъже наградата взе тандемът Милчев/Жеков.

Някои от гостите на тенис турнира използваха топлото съботно слънце, за да се насладят на красотите на Гоце Делчев и приятните активности, които бяха организирани за тях.

Почивният ден стартира с водена обиколка из стопанството на хотел Uva Nestum Wine & Spa. Представени бяха лозовите насаждения и необичайните животни, които се отглеждат тук и които зарадваха малчуганите.

Дамите и децата, които не играха на корта на Uva Nestum Open I 2022, се насладиха на специално организирана тематична работилница. Научиха се да вият венци от върбови клонки и цветя и създадоха красота и настроение за Лазаровден.

Следобедното удоволствие за гостите беше урокът по рисуване с вино. Тук насладата от сътворяването на изкуство и от божествената напитка беше пълно. А дамите и децата имаха възможността да отнесат своите красиви произведения у дома и да се гордеят с тях.

И въпреки дъждовната неделя, нашата тенис почивка продължи до край. Хотел Uva Nestum Wine&Spa предлага наистина невероятни възможности за релакс и забавления на закрито. Останахме, за да се насладим на закрития басейн, на страхотния СПА център и луксозните заведения в комплекса.

Сподели публикацията