Бургас, снимка Руслан Йорданов

Бургас. Потенциалът на Бургас като туристическа дестинация и опитът му в прилагането на различни технологични решения за подпомагане на бизнеса бяха представени на международна конференция. Наред с тези въпроси бе обсъдена темата за борбата с разпространението на ковид-19 и справянето с последиците от пандемията.

Конференцията бе под надслов IMPROVATE – „Излизане от световната криза към иновативен свят Израел-Източна Европа, иновации“. В нея участваха експерти от редица държави, а Бургас бе представен от зам.-кмета по стратегическо развитие и екология, дигитализация и адаптация към промените на климата Весна Балтина.

„Осъзнаваме предимствата и потенциала на нашата територия и нашата цел е да преодолеем сезонността на туризма, като предложим обща, безопасна и високотехнологична среда, където работата, семейството, почивката и отглеждането на нашите деца ще имат приоритет. В тази нова реалност тенденциите в бизнеса и технологиите показват, че начинът на работа на служителите – къде, кога, защо и с кого – ще се промени изцяло през следващите години и няма да има много прилика с работата, каквато е днес“, каза по време на конференцията Весна Балтина.

Събитието бе излъчено на живо по социалните медийни канали и уебсайта на IMPROVATE и отразена от уебсайтове за новини, икономика и технологии в Израел и в чужбина.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Най-важните новини от туризма в България

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA