снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. От 2 февруари 2021 г. всички полети на България Еър от и до Милано ще се изпълняват на летище Линате, което се намира в сърцето на Милано и предлага повече и по-бързи възможности за връзка с централната част и забележителностите на града, без губене на излишно време за трансфер, съобщиха от авиокомпанията.

Централната локация и комуникативни връзки, в сравнение с по-отдалечените летища Малпенса и Бергамо (локализирани на около 50 км извън града), прави летище Линате в предпочитания аеропорт за всеки пътник. Националният превозвач лети от и до Милано (летище Линате) всеки вторник и събота. В комбинация с удобното сутрешно разписание на полетите на България Еър, дават възможността пътниците да планират своя шопинг уикенд в световната столица на модата.

„България Ер“ пуска нова самолетна линия между София и остров Крит

Припомняме Ви, че авиокомпанията съобщи за читателите на Bgtourism.bg, че пуска нови полети до гръцки дестинации – островите Крит, Родос и Корфу, както и до Солун. Планирани са и полети до Дубай от 30 април.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Най-важните новини от туризма в България

Сподели публикацията