Slide
Slide

Добрич. Неочакван и голям подарък направи една от най-успешните фирми в Добрич към децата. Става въпрос за компанията „Старт“ АД, която се възползва от новата услуга на Изида за купуване на сесии или цели дни от фирми или организации, които искат да зарадват своите служители или любители на кънките. От „Старт“ веднага са запазили 24 декември и обявиха, че го подаряват на децата на Добрич. Новината за BGtourism.BG потвърди управителят на компанията Жельо Желязков.
Това обаче не е първата добра и социална инициатива на авторитетната фирма. Наскоро „Старт“ АД и училището по изкуствата СУ „Св. Кл. Охридски“ организираха по инициатива на фирмата Коледен благотворителен концерт, а събраните средства отиват за подпомагане на цялостното обновяване на концертната зала на учебното заведение.
За втора поред година в самия завод се организира Коледен благотворителен базар. Идеята е всеки служител да подготвя ястие, което може да продаде на друг служител, а със събраните средства да се подпомогне техен колега. Така миналата година са събрали 700 лева, а през тази година вътрешната инициатива още в ход.
„В продължение на нашите добри инициативи ние искаме децата да бъдат весели и щастливи. Затова в невечерието на Коледа подаряваме един ден на децата, в който да се пързалят безплатно“, заяви Желязков.
Преди броени минути бе съобщено, че за 26 декември фирма Тафчи е закупила деня и го подарява на децата безплатно да карат кънки на ледената пързалка.

Ледената пързалка в Добрич отваря утре в 15 часа

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията