Slide
Slide
Банско. Една седмица най-красивите момичета у нас се подготвяха в красивото зимно курортно градче Банско за големия финал на конкурса Мис България 2019, който е утре вечер – 21 ноември, от 19 часа в зала „Рейнбоу Плаза“ в София. Родните грации бяха настанени в четиризведното бижу Гранд хотел Банско, а 24 часа преди да бъде коронована най-красивата българка, всички момичета се събраха за обща снимка за читателите на информационна агенция BGtourism.BG. По време на своя престой в ски курорта чаровниците имаха релаксиращи и разкрасяващи процедури от Виктория СПА. Всяка млада дама бе настанена в самостоятелен комфортен апартамент.

Както всяка година, участничките в конкурса се ангажират с конкретна социална или екологична кауза. Тази година те се обявяват в защита на планетата ни от Глобалното замърсяване-екологичен проблем Номер 1 в съществуването на Земята, съобщават от ПРофайл. Въздействащо начало на шоуто е подчинено именно на основната тема на конкурса: „Green Planet – Fresh Air“. Това ще бъде уникален танц -дефиле в нетрадиционен стайлинг  и визуални картини, съчетани с красотата, устрема на младостта и увереността  на девойките че трябва да  живеят в чиста Планета, където ще са щастливи, ще създадат семейство и ще отгледат своите деца!  В програмата ще чуем изпълненията на Биляна Лазарова, Цвети Радойчева и други. В журито ще видим четири носителки на титлата Мис България- Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Тамара Георгиева и последната носителка на титлата Теодора Мудева, която само преди месец спечели престижния международен конкурс Мис Планет 2019!

Тази седмица откриват традиционния Немски коледен базар в центъра на София

Режисьор на спектакъла отново е Мартин Желев, а хореографията е поверена на Събин Асенов. Водещи на бляскавата церемония са очарователните Боряна Баташова и Теодор Тодоров – Тео. Участничките ще дефилират с бански костюми с марката „Dellfina“ и официални тоалети на големия български дизайнер Христо Чучев. Обувките са предоставени от „Сара Пен“. Официален фризьор на Мис България е Christian of Roma. Генерални спонсори на конкурса са АРТЕ СПА & Парк Хотел – Велинград, Орехите, Гранд Хотел Банско, фитнес Пулс и Christian of Roma. Официален превозвач на конкурса е Дари Травел. Красивите претендентки за короната ще проведат своята подготовка на тренировъчен лагер в Гранд Хотел Банско и фитнеси Пулс. Всички ще получат подаръци от нашите приятели от Кристиан оф Рома, Гарлен, очила GaGa, Делфина,  Сара Пен и колбаси „Орехите“.

Най-добрият бутиков хотел в света е в Индонезия, семеен хотел №1 на годината е в Южна Африка (снимки)

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията