Slide
Slide

Брюксел. Европейският парламент в Брюксел е домакин на срещата на върха на Европейската индустрия за здравен туризъм /European Health Tourism Industry Summit/, която събира на едно място ключовите европейски лидери в областта на здравния туризъм и политиците на Европейския съюз. По време на срещата се споделят предизвикателствата и възможностите на Европа като за здравен туризъм, както и се очертават стратегическите стъпки и мерки, които трябва да бъдат предприети. Темите на основните кръгли маси по време на срещата са изключително актуални – Бъдещето на устойчивия здравен туризъм; Здравният туризъм и Society 5.0 – какво следва? и др.

В Мюнхен представят СПА богатствата на първия български курорт

България е представена на срещата на лидерите в здравния туризъм в лицето на председателя на Български съюз по балнеология и СПА туризъм и вице-президент на Европейската СПА асоциация Сийка Кацарова.

Витоша Парк хотел е сред най-предпочитаните за конгресен и спортен туризъм

„Поздравяваме г-жа Leila Kresic-Juric – организатор на European Health Tourism Industry Summit и евродепутатите на Хърватия за перфектната организация на високо ниво.
Мнението на Борда на Европейската СПА Асоциация е, че организирането на срещата на върха ще насочи вниманието на Комисията по транспорт и туризъм на Европейския парламент към развитие и акцентиране на здравния туризъм“, посочи Сийка Кацарова.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията