Slide
Slide

Паничище. Нов бутиков хотел „103 View“ ще отвори врати в курорта Паничище в навечерието на Нова година. Той е продължение и част от успешната верига с хотелите „103 градуса“ и „103 Алпин“.

4-звездното хотелско бижу ще има 28 помещения – ВИП апартаменти с модерна и съвременна визия, суит помещения и двойни стаи. Ресторантът ще бъде със 150 места, като това ще позволява да се провеждат сватби, кръщенета и други семейни или корпоративни събития. СПА зоната ще включва финландска сауна, парна баня, билкова сауна, хамам, три масажни кабинета, солна стая тип „Пещера“. За гостите на хотела ще има външен басейн и вътрешен басейн, към който има и джакузи. Базата ще разполага с игрална зала, детски кът, фитнес, тенис корт, огромна градина и паркинг.

Хотел 103 Alpine привлича туристи с нови есенни предложения

Най-голямото предимство е, че хотелът се намира в непосредствено до ски писта. „103 View“ ще разполага със собствен ски гардероб. Близо до хотела е СПА градчето Сапарева баня, намиращо се на близо 10 км.

Припомняме Ви, че „103 градуса“ (28 помещения) посреща първите си гости на 5 януари 2019 г., а „103 Алпин“ (15 помещения + 2 вили) отвори врати на 17 април 2021 г. Третият хотел е продължение на успешната хотелска верига, която се утвърди като любимо място за релакс, корпоративни събития и тематични вечери.

Сподели публикацията