Slide
Slide

Стая струва от 30 000 долара нагоре

Най-скъпите курорти са разпръснати по целия свят. И най-интересно е, че изобщо не нямат проблем с посещенията. По правило, за да видопуснат да харчите парите си на такива места, е необходимо не само да се направите резервация, но и в някои случаи трябва да имате препоръки относно вашия статус и репутация.

Британски Вирджински острови

Този курорт се появи поради факта, че британски милионер на име Ричард Брансън купил остров Некер, който е част от Британските Вирджински острови. Там той построил няколко вили, издигнал красиви градини и решил да отдава под наем апартаментите.

Цената на една нощ струва от $ 30 хиляди нагоре, което прави курорта най-скъпия в света. И дори урагана Ирма, който мина там през 2017 г. и причини големи щети, не можа да промени този факт.

Бахамите

Един от Бахамските острови, наречен Муша Кей, е собственост на ивестния Дейвид Копърфийлд. Площта на острова е само 600 хиляди квадратни метра, от които 280 хектара са джунгла, а на територията му също са разположени 40 снежно бели плажа.

Муша Кей може да побере само 24 души в своите луксозни вили. Цената за една нощ е около $ 27.750, но трябва да наемете стаята за поне три дни. Освен това, полетът до острова, телефонът и интернет ще се таксуват отделно.


Маями

Едно от най-известните имения в света, наречено Casa Contenta, собственост на Villazo, се намира в необятността на този прекрасен град.

Особеността на имението е не само в разчупените красиви градини, басейни с водопади, но и в интериора. Те олицетворяват почти всички страни и култури на целия свят.

Цената на една нощувка за сезон е от 17 700 долара. Тази цена включва трансфер под формата на шикозна лимузина, персонален готвач и масажист. Но наемането на апартамент трябва да се направи за поне три дни.

Малдиви

В Малдивите има такъв курорт, наречен Rania Expiriens. Цените тук вече са по-ниски (не че за повечето от нас ще се стори евтино) от $ 9,500 на вечер за двама.

Цената включва не само настаняване и храна, но и малки развлечения под формата на гмуркане, риболов и разходка с яхта.

Барбадос

Държавата на едноименния остров е от групата на Малките Антили. Разположената на острова, Villa Sandy Lane е най-популярната в Карибите изобщо.

Цената на апартаментите на вечер тръгва от $ 8 хиляди. Въпреки това, в разгара на ваканциите цените лесно се покачват до $ 25,000, което означава, че този курорт може да се състезава за сребърен медал в нашата класация. Блиц

Сподели публикацията