КАНДИДАТСТВАНЕТО ЗА НЕЯ Е ОТВОРЕНО ЗА ЖЕЛАЕЩИ НА ВЪЗРАСТ МЕЖДУ 18 И 25 Г. ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА, КАТО ИЗБРАНИТЕ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ WIZZ ВАУЧЕРИ ЗА ПЪТУВАНЕ

София. Wizz Air обяви старта на нова инициатива – форумът WIZZ YOUTH. Той ще се проведе под формата на неформална, онлайн дискусия във фокус група от клиенти на компанията на възраст между 18 и 25 години. Целта на събитието е пътниците на Wizz Air да споделят своите отзиви, препоръки и личен поглед върху подобряването на услугите на авиокомпанията.

Кандидатстването за участие в WIZZ YOUTH FORUM вече е отворено за младите клиенти на авиокомпанията, които са запалени по пътуванията, летенето, тенденциите на бъдещето  и дигиталните решения. Новата инициатива е интересен и интерактивен начин за Wizz Air да събира качествена обратна връзка в 6 ключови бизнес области: пътуванията на клиентите; предвиждане на бъдещи навици и изисквания за пътуване; устойчивост; дигитално развитие; творчески концепции и комуникации. Това качествено проучване под формата на форум ще е допълнение към други количествени изследвания, които WIZZ провежда, за да идентифицира тенденциите и индивидуалните желания на клиентите. И двата подхода подчертават ангажимента на Wizz Air за непрекъснато подобряване на потребителското изживяване. Заключенията от проучванията ще се използват, за да помогнат на авиокомпанията да се развива и да подобрява услугите си.

От избрана група от 80-100 души в цяла Европа 20 участници ще бъдат селектирани веднъж месечно, за да се присъединят към дискусиите на фокус групата, които ще се провеждат онлайн чрез платформата Microsoft Teams. Участието е изцяло доброволно, но включилите се ще получават WIZZ ваучер за пътуване на стойност 20 евро на сесия като стимул. Това не е всичко, участниците в WIZZ YOUTH FORUM автоматично ще бъдат включени в томбола с възможност да спечелят ваучер за 200 евро, за да летят до мечтана дестинация в мрежата на Wizz Air по техен избор.

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA