Slide
Slide

Златни пясъци. Хотелската верига Bulgarian Sun Hotels & Resorts подарява специална отстъпка в размер на 40% , която е валидна, без ограничение на периода, до края на сезон 2020. Специалната отстъпка е валидна за следните хотели, разположени в к.к. Златни пясъци:

  • х-л Helios Spa*****, All Inclusive,
  • х-л Apollo Spa Resort ****+, Ultra All Inclusive

ХОТЕЛ АPOLLO SPA RESORT ****+

Разположен на територията на природен парк „Златни пясъци“ с изглед към брега на Черно море, хотел Apollo Spa Resort ****+ се намира само на 30 минути от международно летище Варна и съчетава красота и спокойствие на древната гора и спиращите дъха пейзажи на Черно море.

Apollo Spa Resort ****+ разполага с разнообразие от стаи, които отговарят на нуждите на всеки гост – от самостоятелни пътувания до ваканции за цели семейства. Хотелът разполага с 196 модерно обзаведени стаи и апартаменти, които предоставят на своите гости невероятна гледка към уникална плажна ивица на брега на Черно море, както и към дивните гори на природен парк „Златни пясъци“.

Потопете се в превъзходната гледка към парка или морето, която се разкрива от комфортни и просторни стаи на хотела. Всички стаи разполагат с удобни работни кътове, телевизор с плосък екран LCD, собствена тераса с възхитителна гледка, легла Sweet Dreams, високоскоростен интернет, централен климатик,  ютия и дъска за гладене, сейф, сервиз  за  приготвяне на чай и кафе, радиобудилник с извод за MP3, телефон с гласова поща и възможност за пренос на данни,  както и мини бар.

Съвременният ресторант Demeter е отворен за гостите през целия ден, предлага богато разнообразие от прясно приготвени ястия от традиционната българска и международна кухня в съвременна обстановка, ежедневно готвене на живо и развлечения. Ресторант Demeter сервира закуска, обяд и вечеря на блок маса. Разполагаме с оборудване за приготвяне на бебешка храна. На разположение на гостите са също така красива открита тераса, лоби бар, бар край басейна, както и нощен клуб Apollo – идеално място за провеждане на фирмени събития, светски вечери и частни тържества. Изхранването, което се предлага при настаняване в хотела, е на база ултра ол-инклузив.

На разположение на гостите на хотела са вътрешен и два външни басейна, един от които с пързалки, многофункционално игрище за тенис и волейбол, ежедневна спортна програма, фитнес център, сауна и парна баня. За най-малките ни гости сме предвидили детски клуб, площадка за игра и анимация.

Хотелът е близо до известни забележителности като аквапарк „Акваполис“, центъра на Златни пясъци и „Аладжа манастир“.  Разположен е едва на 450м от плажа, като всички гости на хотела могат да се насладят на разходка с мини-влакче до плаж Ривиера. Най-близкото летище е летище Варна, разположено на 18 км от хотела.

От юни до септември хотелът предоставя на гостите транспорт с минибус до плаж Нирвана в северната част на курорта. Също така можете да се повозите на нашето мини влакче за едно кратко пътешествие до плажа на Ривиера.

В хотел Apollo Spa Resort ****+ се намира Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic – един от най-големите, изискани и професионални спа и уелнес центрове в България, който, освен всичко останало, притежава и медицински лиценз. Този уникален спа център за подмладяване и възстановяване заема площ от 2300 кв.м., където има 35 разкошни кабинети, оборудвани със специална светлинно звукова система и с най-съвременната апаратура за провеждане на индивидуални процедури като масаж на лице и тяло, естетически и лечебни процедури.

С прекрасен изглед към Черно море, потопен в спокойствието на дивния природен парк, хотел Apollo Spa Resort остава верен на духа на българското гостоприемство. При заявки хотелът отговаря на следните координати:

Tel: +359889819081 e-mail: sales@onq-travel.com

 Web page: http://apollosparesort.tilda.ws

Facebook: Apollo Spa Resort 

ХОТЕЛ HELIOS SPA****

Забележителният архитектурен комплекс Helios Spa **** е разположен сред древната гора на природен парк „Златни пясъци“, с гледка към лазурното Черно море. В близост се намират забележителностите Аладжа манастир, водният парк „Акваполис“, атрактивни места за пазаруване в центъра на курорта, само на 450м от плажната ивица. Хотел Helios Spa **** се намира в непосредствена близост до Apollo Spa Resort ****+, като двата хотела споделят общи части.

Хотел Helios Spa **** разполага със 204 двойни, фамилни стаи и апартаменти. Всеки детайл носи удобство и изисканост.

Независимо дали си изберете стая с изглед към парка или към морето, ще Ви събудят тишината на морския бриз, мирисът на гора, лъчите на изгряващото слънце. Комфорт и уют, в които да създадете своето лично пространство и да получите своята мечтана почивка.

Ресторант Poseidon предлага на гостите уникална атмосфера и широка гама от прясно приготвени ястия и специална селекция от напитки. Този модерен ресторант предлага закуска на бюфет, обяд и вечеря, както и снакс и сладолед за гостите на база All Inclusive. Ресторант Poseidon притежава всичко необходимо за перфектната семейна или романтична вечеря, така че да превърне обикновеното хранене в едно необикновено преживяване,

Изхранването, което се предлага при настаняване в хотела, е на база ол-инклузив.

Хотелът предлага на гостите си фитнес център, два външни и един вътрешен отопляем басейн, а така също и тенис на корт и игрище за волейбол (общи по площ с хотел Apollo Spa Resort).

За всички гости на хотел Helios Spa ****, които желаят да съвместяват почивката си със спортни активности, наслаждавайки се на свежия морски въздух, на разположение са: тенис на маса, фитнес, шах, дартс, водна топка в басейна, водна гимнастика, дневна спортна анимация и игри, мини футбол, волейбол, баскетбол, аеробика, йога, вечерни тематични партита. За най-малките ни гости сме предвидили: анимация за деца, детски клуб, детска площадка, открит басейн с водни пързалка

Забележителният архитектурен комплекс, разположен в черноморския курорт Златни пясъци, е завършен през 2004г. Гостоприемство, прецизност и внимание към всеки детайл, ценният опит на екипа и високият стандарт на предлаганите услуги са в основата на философията на Helios Spa ****.

Желанието ни е да предоставим на гостите си възможност за едно уникално преживяване.

Екипът на хотели Helios Spa и Apollo Spa Resort следи отблизо новините от Оперативния щаб за коронавируса в България и Световната Здравна Организация за случаите на коронавирус (COVID-19), както и техните указания и тези от здравните служби на местно ниво.

Ние държим изключително на стандартите за хигиена и чистота и предприемаме допълнителни стъпки, за да осигурим безопасността на нашите гости и персонал. Тъй като сезон 2020 ще бъде напълно различен спрямо останалите изминали сезони, с оглед на оперативната страна на хотелиерския бизнес, наша основна цел ще бъде предлагането на висококачествена услуга чрез осигуряване на хигиенична, безопасна и чиста среда с опитен, добре обучен персонал.

Нашият основен приоритет винаги е бил да осигурим здравословна и безопасна хотелска среда за всички наши гости и служители. Докато се сблъскваме с тези несигурни времена поради ситуацията с COVID-19, екипът на хотели Apollo Spa Resort & Helios Spa предприема всички възможни мерки за намаляване на рисковете и стреса при пътуване.

Нашите екипи са информирани и обучени с ясни инструкции как да реагират бързо и по подходящ начин на всички предполагаем случай на коронавирусна инфекция, както и как да окажат пълна подкрепа на нашите гости и служители, като се справят с техните проблеми. При заявки хотелът отговаря на следните координати:

Tel: +359889819081 e-mail: sales@onq-travel.com

Web page: http://heliospa.tilda.ws

Facebook: Helios Spa hotel

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията