Лъчезар Тодоров, изпълнителен директор на Teра Тур Сервиз ЕООД, компанията собственик на Pravets Resort
Slide
Slide

Pravets Resort става Hyatt Regency в края на тази година

София. След дългогодишното успешно партньорство с международната испанска верига РИУ и затвърждаването му като един от най-популярните хотели за събития и почивка в България, Pravets Resort ще продължи своето развитие под бранда на Хаят, съобщиха официално от „Teра Тур Сервиз“, след като по-рано Bgtourism.bg първи запозна своите читатели, че хотелът в Правец става част от световноизвестната верига.

„Pravets Resort изгради своето име и се наложи като предпочитана дестинация за MICE организаторите на българския пазар. С помощта на Хаят се надяваме да излезем и на международния такъв и така да направим следващата стъпка. Това ще е успех не само за Правец, но и за България, която незаслужено отсъства от международните календари на събития и не е в дневния ред на големите организатори.

Нашата цел е да предложим същото безкомпромисно качество на услугата и световен стандарт,

но в условията на извънградски курорт. След старта на Хаят Риджънси София, Хаят бяха нашият логичен избор и за хотела в Правец, не само заради отличното ни сътрудничество досега, но заради възможните синергии между двата хотела, които се намират на по-малко от час разстояние един от друг.

Съвместните инициативи предстоят не само в областта на търговията и маркетинга, но и за административно управление, доставки, човешки ресурси. И двете страни – Тера Тур Сервиз и Хаят – споделяме мнението, че на базата на два хотела, с общо над 400 помещения и персонал от над 300 души, можем да постигнем още по-голяма ефективност и резултати.

RIU Pravets Golf & SPA Resort вече ще е Hyatt Regency Pravets Resort

Предстои съществен ремонт на Pravets Resort, който отложихме заради трудностите, които създаде на туристическата индустрия пандемията от Ковид – 19 и датата на започването му е 01.03.2022 г. По време на този ремонт ще приведем хотела в съответствие с изискванията и стандартите на Хаят за хотелите Хаят Риджънси. След неговото завършване и приемането на хотела от веригата в края на 2022 година, официалното име ща бъде Хаят Риджънси Правец Ризорт.

Резултатът ще е цялостно обновление на хотелските стаи, нова концепция за ресторанта и бара, ресторант със специална кухня, нощен бар, разширен и обновен конферентен блок. Надяваме се да изненадаме приятно както нашите традиционни гости, така и тези, които тепърва ще открият красотата на този край.“ заяви г-н г-н Лъчезар Тодоров, изпълнителен директор на Teра Тур Сервиз ЕООД, компанията собственик на Pravets Resort.

Лъчезар Тодоров: Нашите хотели утвърждават дестинация България на световната карта на туризма

От централата на Хаят в Цюрих, Швейцария обявиха бъдещото присъединяване на хотела към международната верига с думите : “Развълнувани сме да обявим плановете си за курорта Hyatt Regency в Правец, България. Разположен на брега на езерото Правец и само на 50 минути път с кола от летище София, курортът представлява перфектното място за всеки повод за почивка, среща, общуване и презареждане с конферентен център за 500 души, подмладяващо СПА преживяване и гурме ресторанти.

Имотът с 242 стаи ще бъде подложен на основен ремонт, а от 01.01.2022 е достъпен в системата за резервации на Hyatt без брандинг, с планове за присъединяване към марката Hyatt Regency в края на годината. Бъдещият Hyatt Regency Pravets Resort ще отбележи втория имот с марка Hyatt в България, присъединяващ се към Hyatt Regency Sofia.“

Сподели публикацията