Slide
Slide

София. Световноизвестният бранд Hyatt обяви, че включва втори хотел в България, който става част от портфолиото на висококачествената верига. Това ще бъде хотелът в Правец на компанията „Тера Тур Сервиз“, който в края на м.г. официално приключи взаимоотношенията си с испанската верига RIU. ТТС има 17 години успешен опит в областта на инвестиране, изграждане и експлоатация на недвижимост и туристически обекти на територията на България в Правец, София и по Черноморието.

Припомняме Ви, че в началото на септември 2020 г. Нyatt Regency Sofia посрещна първите си гости, а днес от компанията обявиха, че хотелът, който се намира на по-малко от час от столицата ще носи името Hyatt Regency Pravets Resort.

Уникалното място привлича туристи от цялата страна и е предпочитана дестинация за много чужденци

Hyatt Regency Pravets Resort предлага на своите гости спираща дъха гледка към езерото и голф игрището, както и живописните склонове на Стара планина.

Луксозният комплекс разполага с общо 242 помещения – двойни стаи с изглед към езерото, двойни стаи с изглед към планината, луксозни апартаменти с изглед към езерото, екзекютив етаж със студиа, апартаменти с една спалня и апартаменти с две спални, както и вили всяка от които с 2 спални, 2 бани, всекидневна с кухненски бокс, предлагащи всички необходимо, за да задоволят най-големите изисквания на гостите си по време на почивка и бизнес пътувания. Това място е идеално за всеки повод, където гостите си почиват, срещат се, ангажират се и се презареждат. Комплексът предлага конферентен център до 500 участници, подмладяващ СПА център, както и гурме ресторанти.

Сподели публикацията