Slide
Slide

Балчик. В истински празник на музиката се превърна поредната проява от богатия културен календар на „Двореца“ в Балчик. При огромен интерес протече лятната Латинофиеста, в която стотици балчиклии и гости на града танцуваха и пяха заедно с латино изпълнителите Искрен Пецов и Алфредо Торес. Специален гост на вечерта бе звездата от Доминиканска република Джей Керли.

Албена открива новата си конферентна зала на 50-ия си рожден ден

На концерта на откритата сцена присъстваха много туристи от всички точки на България, както и чужденци от Румъния, Русия и др. държави. „Това беше една прекрасна лятна вечер с много латино емоции. Всички пяхме и танцувахме. Забавлявахме се“, споделиха гости на Латинофиестата в „Двореца“.

Луксозен туризъм: Lighthouse Golf and Spa Hotel обогатява колекцията си с възможности за настаняване на висок клас туристи

На 20 август от 21 часа е концертът Музиката на Италия. В рамките на провеждащата се за трети пореден път “Седмица на италианската култура в Двореца – Балчик” на Открита сцена “Двореца” солисти на Държавна Опера – Варна ще изпълнят известни произведения от италиански композитори. Концертът „Музиката на Италия“ е един разказ за Италия чрез нейната музика. Входът е свободен!

Сподели публикацията