Slide
Slide

Балчик. От днес – 15 август, по българското Черноморие има нова колекция от модерни и луксозни възможности за почивка на най-високо ниво. Инвестицията е направена в Lighthouse Golf Resort, който се намира в непосредствена близост до Балчик. Читателите на информационна агенция BGtourism.BG имат привилегията първи да отворят вратите на четирите луксозни апартамента в Лайтхаус Голф и СПА хотел, и да се насладят на вдъхновението на дизайнерите. Те са с уникална панорамна гледка към Черно море.

Спокойствие сред лукс!

Добруджанската Черноморска Ривиера вече може да предложи на туристите си с по-високи изисквания все по-голям избор от бутикови висококатегорийни хотели, вили и апартаменти. Своето специално място от днес в тази категория имат пентхаусите в Lighthouse Golf and Spa Hotel, в които гостите могат да се предадат на луксозната атмосфера, спокойствие и романтика в мезонети, декорирани с модерни детайли в азиатски или френски стил. За всеки от тях има и личен иконом, който е на разположение на гостите.

Тук туристите се събуждат с невероятна гледка към морето и разполагат с частен инфинити басейн, който се слива с безкрайното синьо море.

Гостите се потапят в лукса още преди да влязат в своите пантхауси.

Penthouse Presidential Suite

515 кв. метра е Президентският апартамент. Той разполога с две спални и с чуден инфинити басейн.

Гостите не само ще се ширят в пентхаус в луксозна атмосфера, но и ще получат множество удобства, които ще направят ваканцията им пълноценна. Сред привилегиите, с които ще бъдат удостоени са индивидуален трансфер до плажа, кабана на плажа, да бъдат събудени с ароматно кафе, уелнес предизвикателства и др.

Amaana Penthouse

Туристите ще се потопят в частен инфинити басейн и в пентхаус Amaana, който е 412 квадрата и е в азиатски стил.

В мезонета има една спалня, а сред интересните детайли се отличава уникално огромно пано от оникс.

Sunrise and Sunset Penthouse Suites

Sunrise and Sunset Penthouse Suites са другите два апартамента. Те са от по 100 квадрата, а дизайнерите ще впечатлят гостите си, като са заложили на френския стил. Имат по една спалня и множество удобства, с които домакините ще поглезят своите туристи. А първи тук привилегията да се насладят на приказните пентхауси ще имат български и румънски туристи.

Изхранването за гостите ще става в основния ресторант „Александра“, където кулинарите задоволяват и най-изтънчения вкус на своите гости. На тяхно разположение са множеството възможности за истинска СПА и Уелнес почивка, както и игра на голф, но вече не само на професионалното игрище, което посреща гости от цял свят, но и на нов мини голф терен.

Голямо удобство за всички гости на комплекса е летището във Варна, което се намира само на 50 км, както и множество интересни туристически забележителности като Двореца и Ботаническата градина в Балчик, нос Калиакра, екопарк Геранеа и др.

Припомняме Ви, че хотел Лайтхаус Голф Ризорт & Спа е част от голф комплекс, проектиран от прочутия голф играч Иън Уснам. Това лято комплексът отбеляза своята десета годишнина от основаването си, като през това време успя да се утвърди на картата на световния голф туризъм и ежегодно посреща туристи от висок клас от всички точки на света.

Сподели публикацията