Slide
Slide

Хъдсън. Българските туристи, които търсят ново и по-различно място за следващата си почивка, могат да резервират това огромно розово имение с розови спални, мебели и дори коли.
Pink Castle е дом със седалище в Хъдсън (Съединени щати), който посреща до 16 гости наведнъж. Построен през 1883 г., викторианският дом има тематични стаи, работно помещение, бар на открито, както и открит отопляем басейн, съобщава „Сън“.

От четирите спални, Розовата стая за принцеси, ще бъде изключително популярна сред децата заради блестящия тапет и обзавеждането.

Луксозен туризъм: Lighthouse Golf and Spa Hotel обогатява колекцията си с възможности за настаняване на висок клас туристи

В Черната стая има тапети със златен блясък и килими от зебра; а в стая Queen туристите се наслаждават на разкошно розово легло, както и вана в спалнята.

Дневната, която е с тематика на рускалка, има „гигантски морски миди и морски произведения на изкуството“, разполага и със стълб в средата на стаята. Седемте бани са с богато украсени произведения на изкуството.

Розово фламинго завладя езеро край Бургас (снимки и видео)


Имотът дори позволява да се провеждат домакински партита, ноооо след това трябва да се плащат всички щети.
Предишните гости вече похвалиха жилището под наем.
Една жена каза, че това е „идеалното място за моминско парти“, докато други пък посочват: „розовият замък ни взриви“.


Ровозият палат се дава за 895 британски лири на нощ или по 55 британски лири на човек, ако са отседнали 16 гости – това е малко над 130 лева за нощувка на човек.

Сподели публикацията