Slide
Slide

Варна. Историческият парк край варненското село Неофит Рилски, който се намира на 30 км от морската ни столица и на 70 км от Добрич, отваря врати от утре (20 юли). Новата туристическа забележителност на България ще функционира всекидневно. Работното време ще е от 10 до 21 часа.

За всеки закупен билет на касите домакините ще подаряват и по една книга.

Грандиозно! Хиляди присъстваха и развяха българското знаме на откриването на Историческия парк край Варна (снимки + видео) 

Припомняме Ви, че в края на юни над 15 хиляди човека присъстваха на официалното откриване на Историческия парк край Варна. 8-годишната Християна Христова тържествено прерязване на лента най-големия и първи по рода си културно-исторически и развлекателно-образователен парк от този тип в света. Историческият парк ще представя на всеки посетител интерактивно пътуване до 10 000 години назад във времето, през петте епохи на човешката цивилизация.

Предложение за брак беляза откриването на Историческия парк, бургазлия по уникален начин изненада своята любима (снимки и видео)

„Обявяваме, че Исторически парк няма да посреща посетители в следващите три седмици. Метеорологичните условия през последните няколко седмици забавиха довършителните дейности. Искахме да спазим обявената дата и ангажимент по откриването и това е причината този уикенд парка да е отворен. Очакваме ви отново през юли когато ще бъдем готови да посрещаме отново посетители. Ако имате предварително закупени билети или организирани групови посещения можете да се свържете с нас тук или на телефоните посочени в сайта ни за допълнителна информация“, съобщиха от дружеството.

Сподели публикацията