Slide
Slide

Легендарният фигурист Евгений Плющенко също е бил сред клиентите на чаровната физиотерапевтка Ани

Кранево. Спортният масаж в шатра на плажа е хит в Кранево. Предпочитан е от руснаци, българи, германци, румънци и скандинавци, които запазват часове от сутрин до вечер на прекрасния плаж на Терма бийч, а по някога дори има ред и опашка за часове. Процедурата продължава 40 минути и струва 60 лева. След нея физиотерапевтката Ани, която има златни ръце и чаровна усмивка, все едно е рестартирала тялото на туристите. Сред редовните клиенти на масажистката миналото лято е бил звездата на световното фигурно пързаляне Евгений Плющенко.

Чаровната Ани винаги посреща и изпраща своите гости с усмивка

Едночасовото удоволствие за цяло тяло струва 75 лева, а двучасов общ масаж, който разтапя туристите е 150 лева и включва ходило, лице/глава и рефлекторен масаж.

На опашка се редят и малчугани, за които 30 минути масаж е 40 лева. Сред най-търсените масажи е и медицинският, който се доближава до шиацу масажа. За едночасовото удоволствие при тази процедура туристите заплащат 80 лева.

Масажът на плажа е едно от най-големите и търсени удоволствия, които летовниците си доставят по време на своята ваканция, коментира за информационна агенция BGtourism.BG физиотерапевтът Ани.

Сподели публикацията