София. Wizz Air днес празнува 17 години в небето със страхотни отстъпки до 35%*. Офертите по повод рождения ден на превозвача са валидни за всички полети и всички резервации, направени на днешна дата на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ при неограничен период на пътуване. Всички полети на авиокомпанията се извършват при засилени хигиенни мерки.

Първият полет на Wizz Air излита преди точно 17 години – на 19 май 2004 г., от Катовице до Лондон Лутън. Оттогава

Wizz Air успя да спечели доверието и лоялността на над 250 милиона пътници

и да увеличи флотилията си до 138 самолета Airbus, въпреки предизвикателната 2020 г. Това е една от най-младите флотилии в Европа със средна възраст от 5.3 години и включва най-ефективния теснофюзелажен самолет в света – модерния A321neo, който спомага за това днес Wizz Air да е една от най-зелените авиокомпании в Европа**.

Ако все още не сте планирали лятната си ваканция и се чудите коя вълнуваща дестинация да изберете, днес е моментът да посетите wizzair.com и да отпразнувате рождения ден на компанията, като направите резервация на изгодна цена. Офертите стартират от цени от само 39.99 лв.***. Изберете някои от най-новите слънчеви гръцки маршрути в мрежата на авиокомпанията и хванете страхотен тен на плажовете в Миконос, Корфу, Закинтос, Крит или Санторини или пък изненадайте любим човек с мечтаната почивка в някоя от най-красивите европейски столици като Рим или Париж – сега е моментът. За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Възползването от тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че топ отстъпката от до 35%* е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо и горещо приключение.

Wizz Air също любезно напомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията включват мерки като спазване на физическа дистанция, осигуряват изключително чиста среда на борда и ограничават всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.

снимка Руслан Йорданов

Андраш Радо, старши мениджър за корпоративни комуникации, коментира: „Въпреки предизвикателните времена, смело можем да заявим, че нашата 17-а годишнина е празник на свободата и предприемчивостта – на свободата да летиш и опознаваш света, която Wizz Air предоставя на пътниците, и на предприемчивостта и целеустремеността, които ни помогнаха днес да бъдем една от най-бързоразвиващите се и устойчиви авиокомпании в Европа. Бихме искали искрено да благодарим на всеотдайния екип на WIZZ и на нашите лоялни клиенти – те са тези, които ни карат да се чувстваме уверени за бъдещето на авиоиндустрията и че следващите 17 години ще са още по-успешни. Каним нашите пътници да празнуват с нас и да се възползват от офертите ни днес. Усмихнатият екипаж на Wizz Air с нетърпение очаква да ги посрещне на борда на нашите ултра ефективни и модерни самолети.“

*Тази промоция важи на 19 май 2021 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST („Промоционален период“). Отстъпката до 35% се прилага за цени без административна такса. Тя е валидна за всички полети и всички дестинации, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Периодът за пътуване е неограничен. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации.
**Емисиите на въглероден диоксид на Wizz Air са най-ниските сред европейските авиокомпании според данни от април 2020 г. (57.2 гр/км/пътник).
***Еднопосочна цена с включена административна такса и малък салонен багаж (максимални размери: 40x30x20cm). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията