Бургас/София. Националният превозвач „България Еър“ отново започва да изпълнява полети между София и Бургас. Това ще стане от 17 юни. Целта е по време на летния туристически сезон да има по-бързи връзки между двата града. Полетите ще се осъществяват ежедневно и ще продължат до 29 септември.

От „България Еър” съобщиха, че стартират полети от София до Хераклион на 22 май. Полетите отнемат само около 1 час, в рамките на който всеки може да се настрои на лятна вълна още през месец май. Едно от големите предимства на директните полети на “България Еър” до остров Крит е, че националният превозвач каца в сърцето на острова – в столицата Хераклион. В непосредствена близост до града е разположена най-известната забележителност на острова и най-големият археологически обект от времето на минойската цивилизация – дворецът Кносос.

Остров Крит е дестинация, богата както на история, така и на пленителни културни забележителности. Той е петият по големина остров в Средиземноморието и изобилства от изящни плажове с кристална вода, където всеки може да плажува спокойно далеч от големите тълпи хора. Дарен с невероятна природа, скални масиви и незабравими гледки, остров Крит крие в себе си и много диви кътчета.

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA