Производител на парашути от Балчик ще получи над 300 хиляди лева европейско финансиране
Производител на парашути от Балчик ще получи над 300 хиляди лева европейско финансиране

Дюселдорф. Парасейлингът над Черно море е една от най-предпочитаните услуги за развлечение в разгара на летния сезон по Българското Черноморие. Атракцията представлява полет с парашут над море, като излитането и кацането е от специализирана моторна лодка, наречена паракрафт. Парасейлингът се причислява към екстремните спортове, но в същото време е много по-безопасен от традиционния полет с парашут. Той е подходящ за хора от всички възрасти и предлага едно незабравимо усещане за свобода, спокойствие и силни емоции високо в небето над морето.
Вече близо 3 години компанията Aqua Service BG в Балчик изработва цялостно оборудване за парасейлинг за цял свят, научи информационна агенция BGtourism.BG.

Продукцията е с европейски сертификат и на най-високо ниво.

Днес родната ни фирма, която изнася парашути и цялостно оборудване за парасейлинг за Япония, Мексико, Индия, Тунис, Египет, Малдивите, Турция и др. държави, се представя не яхтеното изложение в Дюселдорф.

„Нашата фирма е основана през 2016 година. След дългогодишен опит като оператори на парасейлинг атракциони решихме да създадем своя фабрика, специализирана в производството на Парасейлинг оборудване.

При нас работят 12 висококвалифицирани специалисти. Търгуваме с клиенти от цял свят и се радваме на огромен успех в последните няколко години.

Екипът на AQUA SERVICE BG на яхтеното изложение в Дюселдорф

Инвестираме в подобрение на качеството и се стараем да бъдем иновативни. Тази година ще представим цялата ни продукция на яхтеното изложение в Дюселдорф, от което сме част за втора поредна година“, заяви за BGtourism.BG от немския град Мария Нейкова, която е управител на българската компания.

Мария Нейкова на изложението в Дюселдорф

За връзка с компанията +359 878 585 461,  Office@aquaservice-bg.com

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE