Slide
Slide

София. Българският туризъм има остра необходимост от истински,  отговорни и авторитетни личности, които имат богат опит в индустрията. Една от тях е Даниела Стоева, която през последните месеци заемаше длъжността зам.-министър в Министерството на туризма. Тази вечер тя изказа своята голяма благодарност към мининистър Балтова за съвместната работа и към екипа в министерството. Стоева разкри и причината, заради която вече няма да заема тази длъжност – 25-годишнината на компанията, която успешно ръководи. Целият пост на Даниела Дтоева в своята фейсбук профил.

БЛАГОДАРЯ
Както вече повечето сте разбрали, с приключването на мандата на 6-тото служебно правителство вече не заемам длъжността заместник-министър на туризма.
Благодаря на доц. д-р Стела Балтова, че ме покани с цялото си доверие към мен на тази толкова отговорна позиция в това толкова трудно време. Ценя високо това доверие и съм повече от горда, че имах възможност да работя в такъв сплотен и отдаден екип, който създаде министър Балтова. Научих много, надявам се и да съм допринесла поне малко за всичко положително, което постигнахме.
Приех поканата и заех тази длъжност с цялата си отговорност и убеденост, че мога да бъда полезна с образованието си и натрупания почти 30-годишен опит в туризма в представянето на България като привлекателна туристическа дестинация на международните пазари.
За мое огромно съжаление, нямам възможност да продължа в следващия мандат. Оставих бизнеса си с хоризонт 3 месеца да се справя без мен, но в тези трудни за всички ни времена колегите ми и партньорите имат нужда от мен и това е моята лична отговорност. Освен усърдната работа да възстановим бизнеса след кризата, ни предстои и подготовката на наш личен и значим празник – 25 години Тандем Травел.
Искрено съжалявам, че не успяхме да финализираме участието си в служебното управление на българския туризъм заедно с министър Балтова, така, както го планирахме и респект за смелостта и отговорността й да продължи. Никой не е очаквал, че ще се наложи то да продължи толкова време, че българските политици ще бъдат толкова безотговорни и егоцентрични, за да не могат да създадат редовно управление на страната ни, от което повече от всичко имаме нужда – сигурност в перспектива.
За съжаление видях и нашата бизнес общност като проекция на политическата такава – силно фрагментирана и разединена, подхождаща основно с негативизъм, не с конструктивизъм, говореща за обединение, докато се разединява. Бранш, който успешно сам си създава негативен имидж пред обществото, вместо да запълва медийното пространство с положителни новини, но по тази тема ще пиша отделно.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ за доверието на министър Балтова и на колегите от Министерство на туризма, за страхотната ни съвместна екипна работа. Определено ще ми липсвате.
Даниела Стоева (вляво)

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията