Разлог. Международно туристическо изложение „ОТДЫХ LEISURE 2019”, в ЦВК „Экспоцентр“,Москва, Русия е един най-мащабните форуми в Русия, който акцентира върху развитието на културния туризъм. Тази година изданието на форума се проведе в периода от 10 до 12 септември 2019 година.
Над 50 изложители от България,Сърбия, Кипър,Испания ,Тайланд , Китай, Египет и Танзания, участваха в изложението, което дава възможност на изложителите да представят своите най-атрактивни и интересни дестинации за посещение.

В Москва започна международното туристическо изложение „Отдих“, стартираха продажбите за Лято 2020

Сред тях Община Разлог, с рекламни материали, представи красиви кътчета,места за развлечение и отдих. Част от презентацията включваше СПА туризма на село Баня, който се слави с над 75 минерални извора със средна температура на водата от 58 °C, които се използват предимно за балнеология,открити и закрити басейни, фестивалния и голф туризъм в град Разлог, включващ най-популярния Международен кукерски фестивал „Старчевата“ и най-голямото по рода си игрище от планински тип в България и не на последно място най-старата църква на Балканския полуостров „Св.св Теодор Тирон и Теодор Стратилат“.
В рамките на събитието се проведоха десетки мероприятия които превърнаха някои от най-атрактивните места и представиха различни артистични прояви, възстановки, занаяти, презентации и творчески събития.
С участието си в международното туристическо изложение „ОТДЫХ LEISURE 2019” , Община Разлог ще допринесе за развитието на специализираните форми на туризъм и за развитието на целогодишен туристически продукт.