Slide
Slide

Каварна. Туристи от държави, където българите броят големи суми пари за екзотични почивки – Мексико и Южна Африка, са избрали хотелите край Каварна за своята лятна ваканция. Латиноамериканците сe влюбили в красотата на голф комплекса „Тракийски скали“, като те са пристигнали у нас заради прекрасната местност, а не да играят голф. Южноафриканците пък са отседнали в Royal Cove.

Богата празнична програма за Деня на Добрич

Хотелите край Каварна, в съчетание с красивата природа и спокойствието, стават все по-привлекателни. Успешната политика на Общината в областта на туризма доведе до добри резултати в тежък сезон като този.

Най-многобройни са били гостите от съседна Румъния, които при всяка първа възможност отскачат до ваканционните комплекси в района. Сред туристите има и от други по-далечни дестинации като Корея, Бангладеш и Ирак, съобщиха за BGtourism.BG от общинската администрация.

КЪСНО ЛЯТО В ТОПОЛА СКАЙС

10% повече са туристите в Каварна за първите 8 месеца на годината спрямо същия период на м.г. Тази година те са 56 100. Реализираните нощувки са близо 250 000.

Топ предложение за есенната ученическа ваканция! Тематични стаи и Хелоуин аква зумба парти за гостите на „Терма Еко вилидж“

Сподели публикацията