Участниците в мастър класовете на Светлана Станева не само спортуват за здраве, но и се забавляват
Slide
Slide

* Гостите имат възможност да се настанят в стаите на Спайдърмен и Замръзналото кралство 

* Топ инструктори от Белгия ще проведат мастър клас по аква зумба

* Куп изненади очакват децата по случай Хелоуин

Кранево. Интересно Хелоуин аква зумба парти организира петзвездният хотел „Терма Еко Вилидж“ в Кранево.

Инициативата съвпада с кратката есенна ваканция, която учениците ще получат в края на октомври. Малчуганите могат да изберат дали със семействата си да се настанят в тематичните стаи Спайдърмен или Замръзналото кралство.

Стаята на Спайдърмен

Още на 31-ви (четвъртък) фамилиите могат да пристигнат и да се насладят дълъг уикенд на брега на морето – до 3 ноември (неделя). Без пакости и само сладки изненади очакват семействата в забавния тематичен уикенд.

Една от големите изненади е тематичен мастър клас Хелоуин аква зумба, в който гостите на хотела може да се включат – да се раздвижат за здраве, да разнообразят ежедневието си, да се отпуснат и забавляват, да създадат нови приятелства… За целта специални гости ще бъдат професионални топ инструктори по зумба от Антверпен (Белгия). Това са Светлана и Ваня Станеви. Изненадите обаче не свършват с това. Всяко дете ще получи еднократно /30 мин./ безплатно пързаляне на ледената пързалка „Black Sea Ice Arena“. Домакините организират и Halloween party на Ледена пързалка „Black Sea Ice Arena“. На 2 ноември гостите на ваканционното селище могат да се насладят на специален снак с тиквен щрудел и ароматно кафе в следобедните часове на основния ресторант. Всичко за офертата можете да научите ТУК.

Сподели публикацията